Geschorste Mexès moet vier wedstrijden toekijken

7 oktober 2013, 18:53   Bijgewerkt: 7 oktober 2013, 19:06

In de competitiewedstrijd tussen Juventus en AC Milan van zondagavond (3-2) verloor Milan-verdediger Philippe Mexès zijn zelfbeheersing volledig. De Fransman sloeg Giorgio Chiellini in het gezicht, na een voorzet vanaf de zijkant. Chiellini ging met veel bombarie naar het gras, maar het incident ontging de dienstdoende scheidsrechter. Na het bestuderen van de beelden ziet Mexès alsnog een fikse schorsing tegemoet.

De Franse verdediger van Milan krijgt drie wedstrijden schorsing toebedeeld vanwege de klap in het gezicht van Chiellini. Omdat Mexès in het restant van de wedstrijd ook nog eens het veld uit werd gestuurd (twee gele kaarten), komt de totale schorsing van de Fransman uit op vier wedstrijden.

Mexès benadeelt zijn ploeg ontzettend met zijn wangedrag. De spoeling van de Rossoneri is namelijk zeer dun. Onder meer Daniele Bonera, Matías Silvestre, Mattia De Sciglio, Kaká, Stephan El Shaarawy en Giampaolo Pazzini zijn geblesseerd. Mario Balotelli keert wel terug na een schorsing, die hij na afloop van het duel tegen Napoli opliep.

Per slot van rekening moeten de Milanezen de wedstrijd tegen Udinese afwerken zonder hun fans, aangezien de 'tifosi' van Milan zich schuldig maakten aan liederen die in het verkeerde keelgat schoten bij de Italiaanse voetbalbond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen