Groep A: ManU wint nipt, Leverkusen op schot

23 oktober 2013, 22:35   Bijgewerkt: 24 oktober 2013, 00:05

Manchester United heeft in de Champions League een benauwde zege op Real Sociedad geboekt. De ploeg van coach David Moyes won op het eigen Old Trafford, waar Bas Nijhuis de leiding had, met 1-0. Het had wel geluk dat de Baskische bezoekers twee keer het aluminium raakten. Gezien het spelbeeld was de driepunter wel verdiend. Bayer Leverkusen rolde Shaktar Donetsk op (4-0).

Bij Manchester United zat Robin van Persie niet bij de selectie. De aanvaller was nog niet helemaal hersteld van de blessure die hij vorige week opliep in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije en daarom gaf Moyes hem rust. Wayne Rooney en Javier Hernandez vormden het spitsenkoppel van The Red Devils.

Daarna bleef Manchester United de betere partij en kreeg Rooney al snel een grote kans op de 2-0, maar hij miste. Sociedad kwam naarmate de eerste helft vorderde beter in de wedstrijd en was enkele keren dichtbij de 1-1, maar het aluminium redde Manchester United. Voor rust belandde een vrije trap van Antoine Griezmann op de paal, in het tweede bedrijf trof Alberto De la Bella met een schot de lat. Aan de andere kant had Luis Antonio Valencia dé mogelijkheid om het treffen te beslissen, maar ook hij schoot tegen de paal.

Manchester United gaat met zeven punten uit drie duels aan de leiding. Bayer Leverkusen staat nu tweede, op één punt van de koploper. Shaktar Donetsk bezet met vier punten de derde plaats, Real Sociedad wacht nog op zijn eerste punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen