Nuytinck: "Heb er geen goed woord voor over"

24 oktober 2013, 11:10

Bram Nuytinck beleeft met Anderlecht tot dusver een seizoen dat enigszins te wensen over laat. In de Champions League ging de ploeg uit Brussel voor de derde achtereenvolgende keer op rij onderuit, toen er in het eigen Constant Vanden Stockstadion met pijnlijke cijfers (0-5) verloren werd van Paris Saint-Germain.

De Nederlandse verdediger Bram Nuytinck stond in het hart van de verdediging gepositioneerd bij de thuisploeg. De oud-speler van NEC kon een ruim verlies niet voorkomen: “Dit is heel pijnlijk. Ik heb er geen goed woord voor over”,  zo stelde een teleurgestelde Nuytinck volgens AD Sportwereld na afloop van het verloren duel.

Aan de plannen van de Belgen lag het niet, volgens Nuytinck: “De coach (John van den Brom, red.) vroeg vooraf om goed in organisatie te spelen. We gingen iets terug, en we moesten zorgen dat alles goedstond en dat de linies compact werden gehouden. Toch krijgen we meteen twee goals tegen, waardoor we de wedstrijd in een paar minuten verloren. Als je tegen zo'n ploeg 0-2 achterkomt, dan weet je natuurlijk dat het moeilijk wordt”, aldus Nuytinck.

Nadat Anderlecht bij rust al tegen een 0-3 achterstand aankeek, begonnen de paarswitten vol moed aan de tweede helft. Dit bleek tevergeefs: “De tweede helft wilden we toch iets laten zien, maar daar kwamen meteen ook de 4 en de 5-0.”, aldus Nuytinck.

De verdediger zag dat er sprake is van een behoorlijke kloof tussen Anderlecht en PSG: "We hebben een jong team dat nog moet groeien. We kennen gewoon een iets mindere periode en dan zie je zeker dat je tegen zo'n team tekort komt. Iedereen kwam gewoon te kort vandaag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen