Omstreden strafschop kost Ajax zege op Milan

1 oktober 2013, 22:36   Bijgewerkt: 1 oktober 2013, 23:37

Ajax is er net niet in geslaagd om zijn eerste Champions League-overwinning van dit seizoen binnen te halen. In de eigen ArenA leek Stefano Denswil de Amsterdammers in de slotminuut naar de winst op AC Milan te koppen, maar diep in blessuretijd maakte Mario Balotelli gelijk. De aanvaller benutte een omstreden strafschop, gegeven na een duel tussen Balotelli en Mike van der Hoorn.

Door de remise tegen Milan is Ajax van de nul af in CL-groep H, maar de kater zal groot zijn. Want toen Stefano Denswil in de negentigste minuut een corner binnen kopte, rekende heel Amsterdam zich rijk. De penalty voor Milan in blessuretijd voelde als een koude douche, zeker omdat deze erg makkelijk gegeven was. Van der Hoorn van Balotelli hielden elkaar vast, de één zeker niet meer dan de ander. Toch ging de bal op de stip en ondanks een joelende ArenA hield Balotelli zijn hoofd koel.

Plotseling dicteerde Milan en waar Ajax voor rust bepaalde wat er gebeurde, was het nu de ploeg uit Italië die alle touwtjes in handen had. Een anti-climax in de vorm van een nederlaag lag op de loer voor de Amsterdammers, maar met zijn rake kopstoot zette Denswil de wedstrijd in de slotminuut plotseling op zijn kop. De Amsterdam ArenA vierde al feest, maar Balotelli verpestte dat feestje niet veel later.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen