Van der Wiel: "Genieten om in zo'n team te spelen"

24 oktober 2013, 09:40

Gregory van der Wiel deed woensdagavond van zich spreken tijdens de eclatante 0-5 zege van Paris Saint-Germain bij Anderlecht. De Nederlandse rechtsachter leverde twee assists aan Zlatan Ibrahimovic, die de show steelde in Brussel, door maar liefst vier maal trefzeker te zijn. Het ene doelpunt van de Zweed was nog mooier dan de andere. De eerste twee treffers van Ibrahimovic kwamen tot stand na harde, lage voorzetten van Van der Wiel. 

Van der Wiel is duidelijk onder de indruk van de vedette van Paris Saint-Germain: “Hij scoort zo makkelijk”, zo stelde de vleugelverdediger na afloop tegen het Belgische Voetbalkrant.com. Van der Wiel zegt prima op te kunnen schieten met zijn Zweedse ploeggenoot: “Hij is ook een normale jongen in de kleedkamer. Hij maakt veel grappen.”, aldus de Nederlander.

Van der Wiel is aan opmars bezig bij PSG, waardoor de Nederland kampt met een uitstekend gevoel: “Het is genieten om in zo'n team te spelen. Elke keer weer, want de individuen binnen de ploeg zijn sterk, maar ze vormen ook een hecht team.”, aldus de rechtsachter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen