Van Persie niet bij selectie tegen Sociedad

23 oktober 2013, 20:10   Bijgewerkt: 23 oktober 2013, 20:22

Robin van Persie ontbreekt vanavond bij Manchester United in de Champions League-wedstrijd tegen Real Sociedad. De Nederlandse spits krijgt rust van coach David Moyes. Wayne Rooney en Javier Hernandez moeten tegen de Basken voor de doelpunten gaan zorgen bij The Red Devils.

Van Persie viel vorige week in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije geblesseerd uit, al speelde hij afgelopen weekend wel mee tegen Southampton (1-1). "Maar hij is nooit hersteld van die blessure, daarom geven we hem vanavond rust. Komend weekeinde kan hij wel weer spelen", aldus Moyes tegen SkySports. Hij kan Van Persie goed gebruiken in de Premier League, aangezien Manchester United na acht wedstrijden met elf punten in de middenmoot staat.

Bij Manchester United zit Alexander Büttner op de bank, evenals het Belgische talent Adnan Januzaj en zijn landgenoot Marouane Fellaini. Het duel tussen United en Sociedad op Old Trafford staat onder leiding van Bas Nijhuis.

Arjen Robben staat wel in de basis bij Bayern München, dat het thuis opneemt tegen Viktoria Plzen. Ook Wesley Sneijder verschijnt aan de aftrap. De Nederlandse spelmaker speelt met Galatasaray tegen FC Kopenhagen.

Bij Anderlecht - Paris Saint Germain houdt coach John van den Brom Demy de Zeeuw op de bank, maar Bram Nuytinck heeft wel een basisplek bij de Belgische thuisclub. Bij de Franse koploper staat Gregory van der Wiel in de startopstelling. In dezelfde poule krijgt Benfica visite van Olympiakos. Ola John staat in de basis bij de Portugezen. De aanvaller was afgelopen weekend matchwinner in de beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen