Higuain en Napoli balen na 'bizarre' ontknoping

12 december 2013, 08:12

Napoli is de grote schlemiel van dit Champions League-seizoen geworden. De ploeg uit Italië verzamelde twaalf punten en dat is normaal gesproken meer dan genoeg om door te gaan, maar in Groep F niet. Op basis van het onderlinge doelsaldo eindigde Napoli als derde, achter Borussia Dortmund en Arsenal.

Napoli won op de laatste speeldag met 2-0 van Arsenal, maar kwam één doelpunt tekort om de Engelsen voorbij te gaan op de ranglijst. En dus is de frustratie groot, bijvoorbeeld bij Gonzalo Higuaín. "We hebben niets verkeerd gedaan. Net zoals Dortmund en Arsenal hebben we twaalf punten, toch liggen we er uit. Het is, volgens mij, de eerste keer dat een dergelijk puntenaantal niet genoeg is om de volgende ronde te halen. Bizar, want in sommige andere groepen kon één overwinning genoeg zijn om door te gaan", zegt hij bij Sky Sports Italia.

"We kunnen terugkijken op een zeer goede Champions League-campagne", vult coach Rafael Benitez aan. "We hadden het verdiend om door te gaan, de supporters mogen trots zijn op de prestaties van Napoli."

Opvallend genoeg had FC Zenit in een andere poule aan zes punten voldoende om door te gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen