PSV na één helft klaar met tiental ADO Den Haag

22 december 2013, 18:22   Bijgewerkt: 22 december 2013, 18:30

Een rampzalig verlopen eerste helft van het seizoen is voor PSV toch nog positief geëindigd. ADO Den Haag, dat na een rode kaart voor doelman Gino Coutinho een uur met tien man speelde, werd in het Philips Stadion met 2-0 verslagen. Jürgen Locadia maakte al voor rust beide doelpunten voor PSV, dat door deze tweede overwinning op rij opgeklommen is naar de zevende plek op de ranglijst.

Natuurlijk, een zevende plek in de Eredivisie is nog altijd mager voor een club als PSV. Veel te mager, eigenlijk. Maar het zal coach Phillip Cocu en de clubleiding goed doen dat de ploeg, na alle ellende van de voorgaande maanden, door de driepunter tegen ADO toch nog met een goed gevoel de winterstop in gaat.

Diezelfde Locadia tekende vlak voor rust ook voor de 2-0, hij reageerde attent op een mislukte kopbal van de zeer ongelukkig spelende Depay. De jonge spits zorgde hiermee al voor de beslissing in de wedstrijd en met nog 45 minuten te spelen dreigde voor het tiental van ADO Den Haag een afslachting, maar die bleef uit. PSV haalde na rust de voet van het gaspedaal, met een uitermate saaie en doelpuntloze tweede helft als gevolg. ADO kreeg in blessuretijd nog wel een uitgelezen kans op de 2-1, maar Jeroen Zoet stopte de penalty van Tom Beugelsdijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen