Wenger hoopt na verlies op 'beetje geluk' bij loting

12 december 2013, 09:35

Arsenal heeft zichzelf met de nederlaag tegen Napoli in een lastige positie gebracht. De Engelsen verloren met 2-0 en hoewel dat nét voldoende was om de volgende ronde te halen, moest het de groepswinst aan Borussia Dortmund laten. Met als gevolg dat Arsenal in de tweede pot zit bij de loting voor de achtste finale.

Als Arsenal één punt gepakt had in Napels, was het groepswinnaar geworden en had het in de tweede ronde een nummer twee getroffen. Nu kunnen FC Barcelona, Real Madrid, Paris Saint Germain, Bayern München en Atletico Madrid uit de koker rollen als tegenstander. Coach Arsene Wenger hoopt dat het lot zijn team een beetje gunstig gezind is. "Onze tweede plaats maakt de mogelijke tegenstanders in de volgende ronde sterker", weet hij. "De laatste vier of vijf jaar lootten we zwaar, hopelijk hebben we dit keer iets meer geluk. Maar als je naar onze mogelijke tegenstanders kijkt, weet je dat we een zware loting gaan krijgen."

Het is de veertiende keer op rij dat Arsenal de achtste finale van de Champions League bereikt heeft. Vorig seizoen verloor de ploeg uit Londen in de tweede ronde van Bayern München, de latere winnaar.

De loting voor de achtste finale van de Champions League vindt komende maandag plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen