Ajax rond met Antalyaspor over verkoop Enoh

Jw
4 januari 2014, 09:22

Alleen de handtekening van Eyong Enoh is nog nodig om zijn transfer naar Antalyaspor rond te maken. Ajax bereikte vrijdag overeenstemming met een delegatie van de Turkse club over een verhuur met een koopgarantie. De middenvelder uit Kameroen zal eerst een half jaar worden gehuurd, waarna hij voor 800.000 euro zal worden overgenomen, meldt De Telegraaf.

De voorzitter van Antalyaspor, Gultekin Gencer, maakte de komst van Enoh al bekend op Twitter. Ajax is iets voorzichtiger, omdat de zaakwaarnemer van de speler zou schermen met interesse van Hull City. Ook West Ham United, Crystal Palace, QPR, Fulham en Eintracht Frankfurt toonden interesse, maar werden niet concreet.

Enoh kwam in 2008 naar Amsterdam, nadat hij indruk had gemaakt bij de Zuid-Afrikaanse satellietclub Ajax Cape Town. De defensieve middenvelder bleek aanvankelijk een nuttige kracht voor Ajax, maar is alweer een tijd overbodig bevonden door trainer Frank de Boer. Zo werd hij vorig seizoen al een half jaar verhuurd aan Fulham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen