Van 't Schip na terugkeer: "Helemaal van slag"

6 januari 2014, 09:10

John van ’t Schip keerde onlangs terug bij Melbourne Heart. De Nederlandse oefenmeester kende een succesvolle rentree, aangezien hij met de rode lantaarndrager op bezoek moest bij regerend landskampioen Central Coast Mariners, maar wel een punt overhield aan het duel. Van ’t Schip zette met deze wedstrijd een punt achter een hectische periode. "Ik ben helemaal van slag”, zei de Nederlander.

Het is de tweede keer dat Van ’t Schip aan het roer staat bij Melbourne. Het was de afgelopen tijd rennen en vliegen voor de coach. "Ik heb hier nog nauwelijks geslapen, maar dat is niet zo erg. Belangrijk is dat we vandaag een stap in de goede richting hebben gezet", zo sprak Van 't Schip tegen Telesport.

Van ’t Schip was in de periode van 2009 tot en met 2012 al werkzaam voor de Australische club. Momenteel is Melbourne de hekkensluiter van de A-League. Hoewel de Nederlander met de club verbonden bleef als technisch adviseur, speelde hij geen rol in het ontslag van John Aloisi, de vorige coach: "Dat was puur een beslissing van de clubleiding. Ik heb John nog gebeld om te zeggen dat ik het lullig voor hem vond. Zo gaan de dingen nu eenmaal. Hetzelfde is mij een jaar geleden in Mexico overkomen.”

De ploeg uit Melboure heeft nog altijd niet gewonnen in de competitie. “Daar word ik niet op afgerekend”, zegt de vijftigjarige coach. "Je moet doelen hebben, maar ik hoop er vooral voor te zorgen dat de mensen weer een beetje trots op dit elftal worden.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen