Blunderende Touré: "Een verschrikkelijke pass"

3 februari 2014, 11:15

Kolo Touré was zondag hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor het puntenverlies van zijn team Liverpool op bezoek bij West Bromwich Albion: 1-1. De centrale verdediger ging bij een 0-1 voorsprong gruwelijk in de fout met een pass en zag Victor Anichebe de gelijkmaker binnenschuiven. Touré stak na afloop van de puntendeling de hand in eigen boezem.

"We hadden de wedstrijd met 0-1 moeten winnen", zegt de 32-jarige verdediger tegen The Guardian. "Het was een verschrikkelijke pass van mij. Het was pijnlijk omdat we goed speelden in een lastige wedstrijd. Ik zag Anichebe niet en had hem naar de zijkant moeten spelen. Mijn pass bracht de ploeg in een lastige situatie. Je moet in het veld keuzes maken en ik maakte een verkeerde. Ik weet niet waarom ik hem door het midden speelde, het was gek. Ik heb enkele fouten gemaakt in mijn leven en daar leer je van. Brendan (Rodgers, red.) was niet boos op mij. Hij was gewoon teleurgesteld met wat er gebeurde. Ik ben zeer teleurgesteld."

Liverpool moet door de remise een gaatje laten met de top-drie. "We hebben een kans laten liggen, maar het seizoen is nog lang. We kunnen dit soort fouten in ieder geval niet gebruiken", aldus Touré.

De beroerde pass van Touré:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen