Johnsson: "Hoeven ons nog geen zorgen te maken"

6 februari 2014, 07:00

Het moest een mooie week worden voor NEC, aangezien de thuiswedstrijden tegen Go Ahead Eagles en NAC Breda op het menu stonden voor de equipe van coach Anton Janssen. De Nijmegenaren verzamelden echter twee magere punten in deze duels, wat doelman Karl Johan Johnsson teleurstellend vindt: "Dat hadden zes punten moeten zijn, dus we zijn verre van tevreden."

Zowel tegen Go Ahead als tegen NAC werd met 1-1 gelijkgespeeld. In beide wedstrijden moest Johnsson een fraaie tegentreffer incasseren. "Tja, dat waren goede schoten inderdaad. Wat kan je daar aan doen? Eigenlijk alleen maar applaudisseren en verder gaan. Het is alleen zo jammer dat ze dat dan net tegen ons doen. Verder heb ik vandaag ook niet echt veel te doen gehad", aldus de Zweedse doelman op de officiële website van NEC.

Na een zege op ADO Den Haag (3-1) en een remise bij Vitesse (ook 1-1) leek het goede gevoel terug te komen in de Goffert, maar het verloop van de afgelopen twee duels heeft een negatieve invloed op de gemoedstoestand: "Dat kun je wel zeggen. We weten dat we deze week meer punten hadden moeten halen, dan hadden we ook goede zaken gedaan op de ranglijst, al helemaal als je nu de andere uitslagen ook bekijkt. Dat moeten we nu dus in de komende wedstrijden weer zien te doen", stelt Johnsson.

Komende zaterdag zal NEC het in de Kuip opnemen tegen Feyenoord. "Een moeilijke wedstrijd, maar in deze competitie is echt niks onmogelijk", zegt de doelman van NEC. "We hebben daar alles te winnen. Ik denk dan ook nog steeds dat we ons geen zorgen hoeven te maken. Als we weer gaan spelen zoals voor deze week gedaan hebben, dan geloof ik echt dat het nog goed gaat komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen