NEC-coach Janssen: "Norm omhoog gegaan"

4 februari 2014, 17:10

NEC kwam zondag in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Teleurstellend, zo meent coach Anton Janssen. En daarom hoopt hij woensdag op revanche als NAC Breda te gast is in De Goffert.

"Je verwacht gewoon veel meer van de wedstrijd", blikt Janssen op de clubwebsite terug op het duel met Go Ahead. "Als het streven is om zes punten te pakken in deze twee thuiswedstrijden, dan is een gelijkspel niet wat je wil. Een half jaar geleden waren we wel blij geweest met een punt, dat geeft aan dat de norm omhoog is gegaan bij NEC. Het verwachtingspatroon is een stuk hoger, mede door de sterke fase waar we inzitten. Sinds de winterstop hebben we alleen maar goede wedstrijden gespeeld, zowel in Spanje als hier in Nederland. Dan is het teleurstellend als het een keer niet lukt."

NEC moet het tegen NAC nog stellen zonder Ryan Koolwijk. "Zijn blessure is niet heel zwaar, maar de wedstrijd tegen NAC gaat hij gewoon niet halen", aldus Janssen. Navarone Foor is de vervanger van Koolwijk. Die krijgt daarmee de voorkeur boven Hans Mulder, die tegen Go Ahead nog wel speelde.

Janssen: "Het is duidelijk dat we zondag niet de Hans zagen die we kennen. Hij zit op dit moment zowel binnen als buiten het veld niet goed in zijn vel, dus het is niet verstandig om hem te laten starten morgen. En Navarone is sowieso een prima voetballer, die ook vanuit een meer controlerende positie goed kan spelen. Hij laat zien dat hij een vechter is en speelt zich nu na een moeilijke periode weer terug in de basis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen