NEC ongeslagen in 2014: "Driepunters gaan harder"

6 februari 2014, 10:01

Als één van de weinige eredivisieclubs is NEC dit jaar nog zonder nederlaag. Dat is een opvallende prestatie voor een club die onder de rode streep staat, maar helemaal tevreden is coach Anton Janssen desondanks niet. Hij baalt ervan dat zijn ploeg woensdag in eigen huis niet verder kwam dan 1-1 tegen NAC Breda.

De remise tegen NAC Breda volgt enkele dagen na de ook al teleurstellend verlopen thuiswedstrijd tegen een andere rechtstreekse concurrent, Go Ahead Eagles (1-1). Een week daarvoor speelde NEC ook al met 1-1 gelijk tegen Vitesse. "We zijn nog ongeslagen dit jaar, maar met drie gelijke spelen schiet je niet zoveel op. Het gaat harder met driepunters", zegt Janssen bij Omroep Gelderland. "Alles staat dichtbij elkaar en dus moet je tot het einde voor ieder punt vechten. Dat hebben we tegen NAC gedaan, toen we met tien man kwamen te staan."

NEC pakte in 2014 zes punten uit de eerste vier competitiewedstrijden. Tussendoor won het in de KNVB Beker thuis met 1-0 van FC Utrecht. Op de ranglijst staat NEC zeventiende, een punt boven hekkensluiter ADO.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen