Bosz: "Alleen al op basis van ranglijst interessant duel"

14 maart 2014, 17:15

In de eerste seizoenshelft boekte Vitesse in Eindhoven een glorieuze 2-6 overwinning op PSV. Zaterdag, 18.45 uur, volgt de 'return' in de Gelredome. Bij winst nemen de Arnhemmers in de strijd om de tweede plaats definitief afstand van de Brabanders. In dat geval loopt de voorsprong namelijk op tot acht punten.

"Alleen al op basis van de ranglijst wordt het een interessant duel", zegt Vitesse-coach Peter Bosz op de clubwebsite. "Maar dat niet alleen. Twee ploegen die willen voetballen komen elkaar tegen. Wij willen altijd aanvallen, PSV doet het vaak vanuit de controle. Maar ze hebben zeker spelers om aanvallend te spelen. Wij zijn alleen met onszelf bezig. We moeten zaterdag onze eigen manier van spelen zo goed mogelijk uitvoeren."

Dat Vitesse opnieuw met 6-2 gaat winnen, lijkt uitgesloten. PSV wist zijn laatste zes Eredivisieduels allemaal te winnen, weet ook Bosz. "Bij PSV is het vertrouwen groot. Dat is een groot verschil met het duel in Eindhoven. Toen was het vertrouwen bij PSV broos. Ook wij hadden na een wat mindere periode een overwinning en doelpunten nodig. Ook bij ons is het vertrouwen weer terug", aldus Bosz, doelend op de kleine winterdip van zijn team.

Bosz kan voor de ontmoeting met PSV beschikken over een fitte selectie. Kelvin Leerdam trainde deze week weer volop mee met zijn ploeggenoten. De verdediger ontbrak de afgelopen weken wegens een knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen