Gelijkspel kost Stevens baan in Griekenland

2 maart 2014, 23:35

Ondanks een keurig gedeelde tweede plaats in de Griekse competitie, moet coach Huub Stevens het veld ruimen bij PAOK Saloniki. Dat meldt de equipe uit Thessaloníki zondag via de officiële kanalen.

PAOK gaf eerder op de dag in de uitwedstrijd tegen Ergotelis een 0-2 voorsprong uit handen: 2-2. Het bestuur van de club was al een tijdje ontevreden over de resultaten die in de laatste maanden werden geboekt en het gelijkspel tegen Ergotelis was de spreekwoordelijke druppel. Uit de laatste acht wedstrijden werden slechts tien punten gehaald. Daarnaast werd PAOK deze week in de Europa League uitgeschakeld door Benfica.

"Het was onze wens om de samenwerking met Stevens tot een goed einde te brengen, maar de wedstrijd tegen Ergotelis was ver beneden de maat. Met een belangrijke periode voor de boeg hebben we besloten dat een trainerswissel het beste was", legt PAOK uit in een persbericht.

Stevens was bezig aan zijn eerste seizoen in Griekenland. Afgelopen transferperiode haalde hij landgenoten Hedwiges Maduro en Danny Hoesen naar PAOK. Laatstgenoemde is gehuurd van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen