Pastoor per direct trainer van Slavia Praag

3 maart 2014, 15:23

Alex Pastoor gaat per direct aan de slag bij Slavia Praag. Dat heeft de Tsjechische club via de officiële kanalen bekend gemaakt. De 47-jarige oefenmeester zat na zijn ontslag bij NEC, in augustus vorig jaar, zonder werkgever. Met het aanvaarden van de functie bij Slavia is hij niet langer kandidaat om Marco van Basten na het seizoen op te volgen bij sc Heerenveen.

Pastoor wordt in Tsjechië de opvolger van Miroslav Koubek, die ontslagen is. Slavia staat momenteel op de tiende plaats in de competitie. Pastoor maakt dinsdag zijn debuut op het trainingsveld. Daarna zal er ook meer duidelijkheid komen over wie de assistenten gaan worden van de Nederlander, die als hoofdtrainer ook actief was bij Excelsior. 

Pastoor krijgt bij Slavia te maken met oud-Feyenoorder Igor Korneev. De Rus gaat bij de club als technisch adviseur aan de slag. "We willen van koers veranderen met deze club. We willen de complete manier van denken veranderen", zegt bestuurder Karol Kisel op de clubsite over de aanstelling van de nieuwe trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen