NEC-coach Janssen: "Wedstrijd Roda nauwgezet volgen"

25 april 2014, 16:02

Anton Janssen treedt zondagmiddag met NEC aan tegen FC Twente, maar zal zich ook bezig houden met het duel tussen Roda JC en FC Groningen. De trainer zegt op de clubsite dat de staf van de Nijmegenaren op alles voorbereid is.

NEC staat voorlaatste met drie punten voorsprong op hekkensluiter Roda JC. Met nog twee wedstrijden te gaan in de Eredivisie zijn de ontwikkelingen op het andere veld dus belangrijk voor de manschappen van Janssen. "Natuurlijk ben je bezig met de verschillende scenario's en uitslagen", zegt hij. "We hebben iemand met een kort lijntje richting de dug-out die de wedstrijd van Roda JC nauwgezet gaat volgen. We gaan niet met een oortje langs het veld zitten, maar onze video-analist volgt de wedstrijd en meldt veranderingen. Dan kunnen we adequaat handelen."

Bij een zege op FC Twente doet NEC bijzonder goede zaken in de degradatiestrijd. Janssen kan tegen de Tukkers over nagenoeg al zijn spelers beschikken. "Rens van Eijden keert weer terug in de basis na zijn schorsing. Kevin Conboy schuift door naar het middenveld en daardoor begint Danzell Gravenberch op de bank. Voorin verandert er verder niets. Ik ga daar geen geheim van maken. Ik denk niet dat Twente wakker ligt van onze opstelling."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen