Bondscoach beloont Costa Ricanen met seks

21 juni 2014, 11:17

De spelers van Costa Rica zijn door bondscoach Jorge Luis Pinto rijkelijk beloond voor hun verrassende plaatsing voor de achtste finales van het WK. De Costa Ricanen mogen namelijk eindelijk weer seks hebben, nu het bereiken van de volgende ronde een feit is.

"Ik beloof mijn spelers bij deze dat ze 'zichzelf mogen amuseren', nu we zeker zijn van de knockoutfase", zei de bondscoach met een vette knipoog na de overwinning op Italië.

Costa Rica is niet het enige land dat zich onthoudt van seks tijdens het WK. Ook de spelers van Mexico moeten het zonder doen. Van de Mexicaanse bondscoach Miguel Herrera mogen Los Tricolores pas weer seks hebben als de ploeg is uitgeschakeld. "Van veertig dagen zonder seks is nog nooit iemand doodgegaan", zei de Mexicaanse bondscoach Miguel Herrera nuchter.

De Nederlandse bondscoach Louis van Gaal heeft de families van de spelers al een paar keer uitgenodigd in het hotel. Bij onze zuiderburen mogen de vrouwen en vriendinnen pas langskomen als België in de halve finale staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen