Chiellini reageert op schorsing: "De straf is excessief"

27 juni 2014, 13:34

Veel personen uit de voetbalwereld hebben hun mening over de schorsing van Luis Suarez al gepresenteerd, maar nu heeft ook een directe betrokkene van zich laten horen. Giorgio Chiellini, de slachtoffer in het bijtincident, noemt de straf voor de Uruguyaan 'excessief'.

Chiellini vocht tijdens Italië - Uruguay een duel uit met Suarez, die prompt zijn tanden zette in de linkerschouder van de verdediger. Hoewel de speler van Juventus veel misbaar maakte en zijn schouder gretig aan iedereen tentoonstelde, koestert hij geen wrok meer: "Ik heb geen gevoel van vreugde, wraak of woede als ik aan het incident denk. Het is nou eenmaal gebeurd. Ik ben alleen nog boos over de wedstrijd", stelt Chiellini op zijn officiële website.

"Ik denk op dit moment alleen aan Luis en zijn familie, aangezien zij een zeer moeilijke periode tegemoet zien", vervolgt de Italiaan. "Ik denk dat de straf excessief is. Ik hoop van harte dat hij toestemming krijgt om zich bij zijn teamgenoten te begeven tijdens de wedstrijd, een dergelijke verbanning is echt verschrikkelijk voor een speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen