Suarez bijt terug: "Laten zien dat ik van wereldklasse ben"

20 juni 2014, 16:10

Voorafgaand aan het WK in Brazilië stelde Engeland-bondscoach Roy Hodgson dat Luis Suarez nog niet tot de spelers van wereldklasse behoort. De sterspeler van Uruguay bewees donderdag het tegendeel, door uitgerekend Engeland met twee treffers zo goed als zeker naar huis te schieten. Suarez haalde zodoende zijn gram en stelt na afloop van het duel dat hij Hodgson heeft laten zien dat hij wel tot de wereldtop behoort.

"De coach van Engeland zei dat ik me bewezen heb in de Premier League, maar nog geen wereldklasse was", sprak Suarez tegen El Observador. "Mijn antwoord is nu gegeven", zegt de aanvaller over de wedstrijd tegen Engeland, waarin hij dus twee uitstekende doelpunten wist te maken. Dit deed hij terwijl hij niet eens volledig fit was. Suarez was nog niet volledig hersteld van zijn knieblessure. "Ik was waarschijnlijk maar 50 procent fit", stelt hij.

"Dankzij de fantastische doktoren en fysiotherapeuten was ik in staat om deze 50 procent te halen. Ik ben er zeer dankbaar voor, net als voor de zege op Engeland", aldus Suarez, die zich gaat opmaken voor het laatste groepsduel van Uruguay tegen Italië: "Ik heb weer een paar dagen om te herstellen. Des te meer ik train, des te scherper ik zal worden. We hebben een fantastisch resultaat behaald, maar het werk zit er nog niet op. We moeten nog een goede prestatie leveren tegen Italië."

Italië speelt vanavond (18.00 uur Nederlandse tijd) tegen Costa Rica. De winnaar van het treffen zal alleen aan kop gaan in Groep D. De verliezer blijft, samen met de Uruguayanen, steken op drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen