Suarez droomde al van scenario met twee doelpunten

20 juni 2014, 00:31

De verwachtingen waren zó hoog dat hij ze eigenlijk niet waar kon maken tegen Engeland, maar Luis Suarez heeft het toch voor elkaar kregen om de held van Uruguay te worden. Hij scoorde twee geweldige goals, waardoor Uruguay het belangrijke duel met de Engelsen met 2-1 won. De sterspeler van Uruguay droomde al van het scenario, zo gaf hij na de wedstrijd aan.

"Dit is ongelofelijk. Ik had mijn ploeggenoten verteld dat ik gedroomd had dat ik twee keer zou scoren in deze wedstrijd", sprak Suarez na de belangrijke overwinning tegen Univision. De aanvaller van Liverpool was tijdens en na afloop van het duel zichtbaar geëmotioneerd. Dat kwam onder meer door de blessure die hem in aanloop naar en aan het begin van het WK parten speelde, zo geeft hij aan: "Het was een heel moeilijke periode voor mij."

De prestatie tegen Engeland is voor Suarez de kroon op het revalidatiewerk. Hij kon zijn geluk dan ook niet op: "We moesten winnen. Deze overwinning is voor iedereen die veel kritiek uitte op het team", zo snoert Suarez de criticasters de mond. De aanvaller beseft wel dat de wedstrijd tegen Italië allesbepalend zal zijn: "Nu moet de focus volledig op de laatste wedstrijd liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen