Suarez laat training Uruguay aan zich voorbij gaan

25 juni 2014, 17:06

Luis Suarez is daags na de WK-wedstrijd tegen Italië, waarin hij zijn tanden in de linkerschouder van verdediger Giorgio Chiellini zette, niet verschenen op het trainingsveld. De aanvaller schitterde in afwezigheid tijdens de hersteltraining.

Uruguay won het cruciale treffen met Italië in de slotfase met 1-0, waardoor het zich ternauwernood wist te kwalificeren voor de achtste finale van het WK. De beet van Suarez overschaduwde de prestatie van de Uruguayanen echter. In de media ging het voornamelijk over het kwalijke gedrag van de voormalig speler van FC Groningen en Ajax, in plaats van het doorgaan van het Zuid-Amerikaanse land.

Suarez toonde aan een recidivist te zijn, aangezien hij dezelfde fout al twee keer eerder had begaan. In zijn Ajax-periode beet hij toenmalig PSV'er Otman Bakkal in de nek, terwijl hij in het shirt van Liverpool zijn tanden zette in de arm van Chelsea-speler Branislav Ivanovic.

De FIFA heeft kenbaar gemaakt het incident grondig te gaan onderzoeken. Arbiter Marco Rodriguez heeft het voorval niet waargenomen tijdens de wedstrijd, waardoor Suarez op basis van televisiebeelden geschorst kan worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen