Zuid-Korea is tevreden: "Weinig mis met fitheid en organisatie"

18 juni 2014, 11:07

Zuid-Korea speelde in de nacht van dinsdag op woensdag haar eerste duel op het WK in Brazilië. In een matige wedstrijd hield het Rusland op een 1-1 remise. Bondscoach Hong Myung-bo, die een gouden wissel in het veld bracht, was na het openingsduel van de Koreanen een tevreden coach.

De bondscoach bracht Lee Keun-ho binnen de lijnen, omdat hij het gevoel had dat hij van waarde kon zijn tegen de Russen. "Ik besloot om Lee Keun-ho in te brengen, omdat de vleugelverdedigers van Rusland niet zo snel zijn en daarnaast vermoeid oogden. Hij heeft heel goed gedaan", aldus Myung-bo. Overigens had de invaller een enorme blunder van Rusland-doelman Igor Akinfeev nodig om tot scoren te komen.

Myung-bo was content met het verloop van de eerste wedstrijd van Zuid-Korea: "Ik wil mijn spelers bedanken, ze hebben hun best gedaan. Met de fitheid en de organisatie was weinig mis. Nu moeten we ons weer focussen op de wedstrijd tegen Algerije", aldus de bondscoach, die de Algerijnen dinsdag zag verliezen van België (2-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen