Zuid-Korea stelt teleur: "Resultaat spreekt voor zichzelf"

23 juni 2014, 00:13

Het was een aantrekkelijk duel, het treffen tussen Algerije en Zuid-Korea. Het spektakelstuk eindigde uiteindelijk in Algerijns voordeel: 4-2. Bondscoach Hong Myung-bo concludeerde na afloop dat de Aziaten het op strategisch vlak niet goed hadden aangepakt tegen Algerije.

"We hebben ze goed geanalyseerd, maar het resultaat toont aan dat er een fout in onze strategie zat", sprak de bondscoach van Zuid-Korea. "Het resultaat spreekt voor zichzelf. Het is niet goed. Als je zoveel doelpunten tegen krijgt, dan gaat er op strategisch gebied iets goed fout. Maar, we moeten naar de toekomst kijken."

Myung-bo wist op voorhand dat Algerije een prima ploeg heeft: "We hebben ze niet onderschat. Ze hebben een goed team, dat goed georganiseerd is", aldus de Zuid-Koreaanse bondscoach, die weet dat er werk aan de winkel is: "Onze defensie was beneden peil. We moeten ons beter voorbereiden op de volgende wedstrijd. We blijven ons best doen."

Algerije heeft in de laatste groepswedstrijd tegen Rusland aan een punt genoeg om met de tweede plaats aan de haal te gaan in Groep H.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen