Bosz hoopt op nieuwe zege in ArenA: "Zou gaaf zijn"

8 augustus 2014, 13:01

Voor Vitesse begint het seizoen 2014/2015 met een uitwedstrijd tegen de regerend landskampioen. Met knikkende knieën zullen de Arnhemmers echter niet naar de ArenA afreizen, want de ploeg weet hoe het voelt om te winnen in Amsterdam. Het pakte de afgelopen twee seizoenen de volle winst in de hoofdstad.

Trainer Peter Bosz hoopt dat zijn ploeg dat kunstje zondag kan herhalen. "Het zou gaaf zijn om eenzelfde resultaat te kunnen boeken, maar het is een nieuw seizoen met nieuwe gezichten en Ajax-Vitesse wordt nu in de eerste speelronde afgewerkt. Het is voor elke ploeg aftasten hoe iedereen er precies voor staat", zegt de coach op de officiële website van de Arnhemse ploeg. "Kijkend naar de afgelopen weken heb ik echter wel een stijgende lijn gezien. Iedereen weet wat hem wordt verwacht. Zondag gaat het om de uitvoering."

Bosz denkt dat zijn team klaar is voor de start van het seizoen. "We hebben zes weken gesleuteld aan een manier van spelen die het beste bij deze groep past. Het belangrijkste is dat we met die speelwijze wedstrijden kunnen winnen. Ik vind daarbij dat we ook voor de supporters voetballen. Een mooie combinatie lijkt me."

Dan Mori ontbreekt in de wedstrijdselectie, de Israëlische verdediger heeft een knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen