Bosz hoopt weer te winnen bij PSV: "Effectiviteit moet omhoog"

29 augustus 2014, 12:50

Een klein jaar geleden eindigde de competitiewedstrijd tussen PSV en Vitesse in 2-6 voor de ploeg uit Arnhem. Een onwerkelijk resultaat, destijds één van de dieptepunten van het seizoen voor de Eindhovenaren. Ditmaal treffen beide teams elkaar onder compleet andere omstandigheden, want het opgeleefde PSV is koploper van de Eredivisie en Vitesse is ditmaal de ploeg in de problemen. Het won dit seizoen nog niet.

Trainer Peter Bosz hoopt dat zijn team die slechte reeks in Eindhoven kan doorbreken. Tegen Ajax, Cambuur en PEC Zwolle pakte het pas één punt. "Wij willen altijd winnen. We hadden kans om te winnen in de Arena, in GelreDome en in Zwolle. Het had misschien ook wel gemoeten. Ook zondag willen we weer kansen creëren, dominant spelen en achterin proberen weinig weg te geven. Het klinkt misschien raar met maar één punt, maar dat is eerste drie wedstrijden aardig gelukt. Alleen de effectiviteit ontbreekt", zegt hij op de clubsite.

Tegenstander PSV heeft minder moeite met scoren, het won afgelopen weekend nog met 1-3 bij regerend landskampioen Ajax. "PSV is in Nederland één van de betere ploegen. Het was een goede overwinning tegen Ajax. Ik denk dat wij meer kansen creëerden, maar zijn waren effectiever. En zoals ik al zei: daar gaat het om. Of het een voordeel is dat wij PSV treffen na een Europa Leauge duel? Vorig week tegen Zwolle niet. PSV is gewend twee duels te spelen in de week. Ze hebben wel een lange reis gehad, dus het is niet in ons nadeel."

Verdediger Wallace zit nog niet bij de wedstrijdselectie, Abiola Dauda en Renato Ibarra zijn twijfelgevallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen