Cambuur-coach: "Ideaal moment om uitwedstrijd te winnen"

22 augustus 2014, 12:08

Speelronde drie van de Eredivisie trapt vrijdag af met een wedstrijd tussen Heracles Almelo en SC Cambuur, een duel tussen twee teams die dit seizoen het hoofd boven water hopen te houden. Cambuur begon met gelijke spelen tegen FC Twente en Vitesse aanmerkelijk beter aan het seizoen dan Heracles, dat nog op nul punten staat. Cambuur-coach Henk de Jong hoopt ook in Almelo een goed resultaat te behalen.

"Heracles is een fanatieke ploeg, ze spelen thuis, en gezien de vorige resultaten zullen ze er vol voor gaan. Maar voor ons liggen er zeker mogelijkheden en het is een ideaal moment om een uitwedstrijd te winnen", zegt hij op de clubsite. De Jong vindt dat zijn ploeg op de goede weg is, dat bleek volgens hem afgelopen weekend bij Vitesse (2-2). "We hebben het qua resultaat goed gedaan en bij vlagen, met name in de eerste twintig minuten, hebben we heel aardig gespeeld. Als je bedenkt dat we 5 á 6 basisspelers kwijt zijn ten opzichte van vorig seizoen, is het heel logisch dat we nog niet de hele wedstrijd brengen wat we kunnen brengen. We zitten in een proces en worden elke week een stukje beter. Over de inzet van de jongens heb ik absoluut niks te klagen."

De ziekenboeg van Cambuur stroomt langzaam leeg, tot tevredenheid van de trainer. "Sander van de Streek keert terug bij de selectie, en we hopen dat Daniël de Ridder er volgende week weer bij kan zijn. Een hele wedstrijd zit er dan nog niet in, maar mocht het nodig zijn dan kan hij wel invallen. De rentree van Furdjel Narsingh is iets verder weg; hij heeft nog ongeveer een week of drie nodig", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen