De Guzman houdt opties open: Swansea in wachtkamer

11 augustus 2014, 11:55

Swansea City-manager Garry Monk verwacht niet dat Jonathan de Guzman dit seizoen in het shirt van de club uit Wales zal spelen. De middenvelder, die vijftien keer scoorde in 93 optredens voor The Swans, werd de afgelopen twee seizoenen gehuurd door Swansea, dat hem naar verluidt voor ongeveer zes miljoen euro wil overnemen. De Oranje-international wil echter afwachten.

Queens Park Rangers zou nog meer geld willen neerleggen voor De Guzman, die door Villarreal uitgeleend werd aan Swansea. De middenvelder, die drie keer voor het Nederlands elftal in actie kwam in Brazilië, twijfelt zelf nog over zijn toekomst. "We hebben hem eerder in de zomer gesproken, maar hij wil zijn opties openhouden. Ik denk niet dat hij op dit moment heil ziet in een terugkeer naar Swansea", aldus Monk tegen Sky Sports.

De tijd tikt wel door, beseft Monk: "We hebben niet veel tijd om te wachten. Ik doe de deur niet dicht, maar we kunnen niet eeuwig wachten op De Guzman en zijn zaakwaarnemer, als zij hun opties open willen houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen