PSV doorstaat ook volgende test en klopt Vitesse

31 augustus 2014, 14:23

Wie gaat PSV dit seizoen van de titel afhouden? Dat lijkt de grote vraag te zijn in de Eredivisie, nu de concurrentie worstelt met de vorm en uitgaande transfers en de ploeg uit Eindhoven steeds beter op dreef raakt. Ook tegen Vitesse pakte het zondag keurig de drie punten: 2-0. Luuk de Jong opende vlak na rust de score voor de ploeg van coach Phillip Cocu, in blessuretijd maakte Adam Maher de tweede.

Gniffelend moet men bij PSV in deze fase van het seizoen om zich heen kijken. Concurrent Feyenoord zag vier belangrijke spelers vertrekken en heeft moeite om de openstaande vacatures in te vullen, Ajax zag ineens Daley Blind vertrekken. De kans dat de ploeg dat vertrek adequaat op kan vangen, is klein. Bovendien worstelt FC Twente met zijn vorm, iets dat ook gezegd kan worden van Feyenoord. Vitesse, een andere ploeg waarvan verwacht werd dat het weer bovenin mee zou doen, won bovendien nog geen wedstrijd dit seizoen.

Voetballend deed Vitesse amper onder voor PSV, maar niet voor de eerste keer dit seizoen brak een gebrek aan efficiëntie de ploeg uit Arnhem op. Vitesse, scoorde niet, PSV wel. Omdat ook een poging van invaller Rochdi Achenteh op de paal belandde en Zoet een inzet van Labyad knap uit zijn doel wist te ronselen, bleef Vitesse opnieuw puntloos. Een doelpunt in blessuretijd van Adam Maher besliste de partij vervolgens definitief. PSV boekte zo het derde succes binnen een week, na de zege op Ajax en de Europese overwinning tegen Shakhtyor Soligorsk. Het is nog vroeg in het seizoen, maar in Eindhoven is de stemming voorlopig opperbest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen