Van Dijk weg bij NAC: "Kennelijk ben ik controversieel persoon"

27 augustus 2014, 10:13

Jan-Willem van Dijk heeft zijn functie bij NAC Breda per direct neergelegd. De voormalig topman van Into Telecom was als manager klanttevredenheid, commercie en communicatie actief in het Rat Verlegh Stadion, maar botste met zijn mede-beleidsmakers. Zijn eigen visie, die hij verkondigde in de media, kwam niet overeen met de visie van de club. Dat geeft algemeen directeur Justin Goetzee toe op de website van zijn club.

"We hadden gehoopt Jan-Willem op zijn sterke punten te kunnen benutten. Zijn televisie interviews hebben de zaak echter op scherp gezet, waardoor een onhoudbare situatie is ontstaan. Hierbij is gebleken dat de visies van Jan-Willem en de organisatie te ver uiteen lagen", aldus Goetzee, die Van Dijk in mei binnenhaalde.

Van Dijk ziet zijn vertrek als een logische stap. "Ik wil niet meer tegen windmolens vechten. Dat heeft geen zin. Kennelijk ben ik een controversieel persoon. Voor mij is er geen weg meer terug", zegt hij in BN De Stem.

Op de website van NAC Breda voegt Van Dijk het volgende er nog aan toe: "Ik ben hier met de beste intenties binnengestapt in de hoop een grote positieve bijdrage aan mijn club te kunnen leveren. Het is nooit mijn intentie geweest om de club op wat voor wijze dan ook schade te berokkenen. Aangezien niemand groter is dan de club, ben ik van mening dat ik mijn conclusies moet trekken en terug moet treden. Ik heb op een prettige wijze samengewerkt met Justin Goetzee en wens hem en de club alle goeds toe", citeert de club hem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen