Bale vertrouwt op EK-deelname: "Ingrediënten zijn aanwezig"

7 september 2014, 10:30

Komende dinsdag begint Wales aan de kwalificatiereeks voor het EK dat in 2016 in Frankrijk georganiseerd wordt. De equipe van bondscoach Chris Coleman start met een uitwedstrijd tegen Andorra, in een poule waarin ook België, Bosnië-Herzegovina, Cyprus en Israel zitten. Gareth Bale, de onbetwiste sterspeler van Wales, denkt dat kwalificatie voor het EK mogelijk is.

"We voelen dat we een sterk team hebben, we spelen goed voetbal", sprak Bale tegen het Spaanse AS. "Alle ingrediënten zijn aanwezig om ons te kunnen plaatsen voor het WK. Nu moet het op het veld gebeuren. Het is spannend. We hebben een geweldig team en zijn vol vertrouwen. We moeten wel honderd procent geconcentreerd zijn en goed beginnen in Andorra", aldus de speler van Real Madrid.

Bale zag de nationale ploeg van Wales de afgelopen jaren groeien: "We zijn jong, maar we hebben nu al vijf, zes of zeven jaar met elkaar samengespeeld. Hopelijk laten we dat zien in de kwalificatie, maar dan is het wel belangrijk om goed te starten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen