Clasie gaat voor titel: "Doelstelling hoort bij Feyenoord"

13 september 2014, 10:19

Jordy Clasie vindt dat Feyenoord dit seizoen voor het kampioenschap moet strijden. De middenvelder zegt in het AD dat eerdere uitspraken van de club, waarin de doelstelling kampioenschap werd genoemd, dan ook niet vreemd zijn. "Daar is niks geks mee gezegd", aldus de spelverdeler.

"Zo'n doelstelling hoort bij Feyenoord. Vorig seizoen wilden we ook kampioen worden, maar hielden we die doelstelling intern. Nu is het wél uitgesproken." Clasie weet dat Feyenoord vooral in de middenlinie versterkt is. "De trainer heeft nu zeven middenvelders en dus bestaat de mogelijkheid om spelers af en toe rust te gunnen. Met de komst van Karim El Ahmadi en Jens Toornstra is de concurrentie op het middenveld enorm toegenomen, zoals dat ook moet zijn bij een topclub."

Zaterdag wacht in eigen huis het duel tegen Willem II, waarin Clasie niet in actie zal komen. "Ik zat echt tegen oververmoeidheid aan. Daarom was het goed dat ik tien dagen rust heb gekregen van de trainer. Niet alleen lichamelijk had ik klachten, ook mentaal was het goed om even afstand te nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen