De Jong: "Misschien dat Oranje me als pinchhitter nodig heeft"

10 september 2014, 19:48

Luuk de Jong blijft hopen op een kans in het Nederlands elftal. De spits beseft dat er veel concurrentie is, maar heeft Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet. "Misschien dat ze ooit een pinchhitter nodig hebben", aldus De Jong tegen FOX Sports.

"Er lopen natuurlijk goede spitsen rond in het Nederlands elftal, zoals Van Persie en Huntelaar, dus dat is moeilijk", beseft De Jong, die dan ook hoopt op een rol als pinchhitter. "Ik ben ook sterk in de lucht, dus daar kunnen ze me ook voor gebruiken. Ik wil gewoon lekker aan het voetballen komen, dan zie ik daarna wel."

De Jong staat bij PSV nog maar op één competitiegoal, maar maakt zich geen zorgen. "Ik weet dat er nog meer zullen volgen", zegt de spits, die ook zonder scoren belangrijk wil zijn. "Ik heb altijd gezegd dat ik een teamspeler ben. Het team staat bij mij voorop. Als een ander er beter voorstaat, geef ik de bal af. Je wil zelf scoren natuurlijk, maar als je assists geeft en daardoor als team wint, geeft me dat zeker ook een goed gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen