Excelsior ziet kansen: "Als team is Vitesse wat minder"

12 september 2014, 20:02

Excelsior hoopt de uitstekende seizoensstart zondag op bezoek bij Vitesse een vervolg te geven. De promovendus uit Rotterdam verzamelde zeven punten uit vier wedstrijden, terwijl de tegenstander uit Arnhem op één staat. Trainer Marinus Dijkhuizen ziet dan ook mogelijkheden.

"Ze hebben qua individuele spelers gewoon een goede ploeg, maar qua team zijn ze wat minder", stelt de coach op de clubsite. "Als wij onze organisatie op orde hebben en er met onze aanvallers uit kunnen komen, liggen er zeker kansen", aldus Dijkhuizen, die nog niet met aanwinst Gino Coutinho in het doel zal starten. "Hij heeft nu drie keer meegetraind. Hiervoor trainde hij voor zichzelf en twee keer per week bij Almere City FC."

De coach van de Rotterdammers beseft wel dat Vitesse al lastige tegenstanders heeft gehad. De ploeg van Peter Bosz speelde al tegen Ajax, PSV, PEC Zwolle en SC Cambuur. "Ik heb ze zelf tegen PEC Zwolle gezien. Ze waren een uur heer en meester, maar verloren uiteindelijk met 2-1", aldus Dijkhuizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen