Feyenoord klaar voor Ajax: "We kunnen alles rechttrekken"

20 september 2014, 14:16   Bijgewerkt: 20 september 2014, 14:37

Feyenoord verloor zaterdag in eigen huis van Willem II en ging donderdag in Europees verband kansloos onderuit tegen Sevilla. Morgen (zondag) komt Ajax op bezoek in de Kuip en tegen de aartsrivaal hoopt Feyenoord op eerherstel. "De wedstrijd van het jaar", weet Jordy Clasie.

De middenvelder beseft dat de Rotterdammers bij een nederlaag zeer slechte zaken doen. "Natuurlijk is er druk en spanning rond dit duel, maar dat is logisch", zegt de spelverdeler in het AD. "We spelen zondag in de eigen Kuip, we moeten met de steun van onze supporters vol voor de overwinning gaan."

Als Feyenoord verliest, is er volgens de international nog geen sprake van een crisis. "Zover wil ik ook helemaal niet kijken", zegt de aanvoerder. "Er wordt volop gewerkt aan dit elftal, maar het is wel zaak dat wij ons steeds weer verbeteren. Of dat het geval is? De nederlaag tegen Sevilla kun je natuurlijk niet als een schande betitelen. Die ploeg was een maatje te groot voor ons, zoals voor veel ploegen in Europa."

Enig lichtpuntje tegen de Spanjaarden was Jens Toornstra, die een prima basisdebuut kende. Ook de van FC Utrecht overgekomen middenvelder is klaar voor Ajax. "Niemand heeft nog enige extra vorm van motivatie nodig, we weten wat ons te doen staat. Tegen Ajax kunnen we alles rechttrekken en daar gaan we vanaf de allereerste seconde vol voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen