Promes over verlies Jong Oranje: "Zij hadden meer beleving"

9 september 2014, 09:44

Jong Oranje stond er riant voor, maar is erin geslaagd om binnen één week de eerste plaats in de groep te verspelen. Na de blamerende nederlaag tegen Jong Georgië (0-1) verloor de ploeg maandag ook voor eigen publiek van concurrent Jong Slowakije (0-1), dat hierdoor op de valreep de koppositie in de poule overnam.

Op de zege van de Slowaken viel weinig af te dingen, moet Quincy Promes toegeven. "Ik denk dat zij meer beleving hadden, de echte wil om te winnen. Zo dwingen ze die goal ook af", zegt de aanvaller van Spartak Moskou, die na zijn hamstringblessure een uur kon spelen, tegen OnsOranje.nl. Jong Oranje moet nu hopen dat het als één van de beste nummers twee toegang krijgt tot de play-offs voor het Europees kampioenschap van 2015. "De teleurstelling is echt heel groot in de groep. Maar zolang er nog altijd een kans is, geloof ik er in."

"We hebben het onszelf heel moeilijk gemaakt voor een ticket naar het EK", weet ook Karim Rekik. "Er was een gevoel in de groep dat we het gingen doen, dat het zou gaan gebeuren. Helaas kwam dat er niet uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen