Sneijder: jammer dat 'prettig gestoorde' Balotelli ontbreekt

4 september 2014, 10:10

Wesley Sneijder treedt vanavond om 20.45 uur met het Nederlands elftal aan tegen Italië. De centrale middenvelder van Galatasaray heeft zin in de clash met de Italianen, maar vindt het jammer dat hij Mario Balotelli niet tegen het lijf zal lopen in Bari. De flamboyante spits is door de nieuwe bondscoach Antonio Conte niet opgeroepen voor de oefeninterland tegen Oranje.

"Het is beter voor ons dat hij niet meespeelt, aangezien hij anders misschien wel gescoord had", zegt Sneijder in La Gazzetta dello Sport. "Toch vind ik het jammer, ik heb hem een tijdje niet gezien. Het zou leuk zijn geweest om hem weer te begroeten. Hij is prettig gestoord, zo was hij al toen we samen bij Inter speelden."

Bij La Squadra Azzurra is Cesare Prandelli na een teleurstellend verlopen WK vertrokken. De Italiaanse coach is nu de trainer van Sneijder bij Galatasaray. "Hij bevalt me goed. Hij praat veel met de spelers en hecht er veel waarde aan dat zijn team goed voetbal speelt. Het systeem maakt niet uit, het is het belangrijkste dat je met de juiste instelling speelt. Dat staat bij Prandelli hoog in het vaandel."

Prandelli werd bij Italië opgevolgd door Antonio Conte, die jarenlang de succescoach van Juventus was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen