Verratti zet handtekening onder nieuw contract bij PSG

15 september 2014, 19:18
Verratti zet handtekening onder nieuw contract bij PSG

Marco Verratti heeft zijn toekomst aan Paris Saint Germain verbonden. De 21-jarige Italiaanse middenvelder zette maandag zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2019 in het Parc des Princes moet houden, aldus de Parijzenaars maandag op hun website.

Verratti stond in de belangstelling van Real Madrid, maar kiest dus voor een langer verblijf in Parijs. "Half Europa trok aan Marco", aldus voorzitter Nasser Al-Khelaïfi. "Maar hij heeft ons steeds laten weten dat hij bij PSG wil blijven. Marco is een van de grootste talenten van zijn generatie. Hij past uitstekend in de plannen van de club om het sterkste team van Europa te smeden."

De nu 21-jarige Verratti maakte in de zomer van 2012 de overstap van het Italiaanse Pescara naar Parijs.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen