FC Utrecht favoriet tegen 'verraderlijk' Go Ahead Eagles

3 oktober 2014, 14:57

FC Utrecht hoopt zaterdagavomd een serieuze stap in de richting van de subtop te zetten. De Domstedelingen ontvangen Go Ahead Eagles in de eigen Galgenwaard. Trainer Robby Alflen wil dat zijn ploeg uitgaat van eigen krachten en stelt dat zijn elftal de favoriet is in eigen huis.

"Tegen Go Ahead Eagles moeten we weer ons eigen ding doen", zegt Alflen op het digitale thuis van Utrecht. "En heel voorzichtig zijn met het weggeven van corners en vrije trappen, want daarvoor hebben ze in Deventer specialisten in huis. Go Ahead Eagles kan verraderlijk uit de hoek komen, vergis je daar niet in. Ze hebben goede voetballers zoals Deniz Türüç en een sterke spits in de persoon van Marnix Kolder", beseft de Utrechtse coach.

De supporters van Utrecht zullen met niets minder dan de winst genoegen nemen, weet Alflen. "Ik voel dat in elk geval wel zo, dat van ons drie punten worden verwacht zaterdagavond. Gelukkig hebben wij in de groep genoeg jongens die weten hoe het werkt. Die weten wat er van de ploeg verwacht wordt bij een thuiswedstrijd. 'Het móet vandaag', is het gevoel dat zij op de rest van het team goed kunnen overbrengen."

Alflen kan weer beschikken over middenvelder Willem Janssen en de aanvallers Ruud Boymans en Tommy Oar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen