Oud-speler Martel keert als scout terug bij Utrecht

3 oktober 2014, 13:44

Didier Martel keert per direct terug bij FC Utrecht. De Franse oud-speler van de Domstedelingen gaat aan de slag als scout. Hij heeft een contract getekend met een looptijd tot het einde van het seizoen, zo meldt de club via de officiële website.

Martel, in zijn carrière als speler actief voor Olympique Nimes, Chateauroux, Paris Saint-Germain, FC Utrecht, Vitesse en Helmond Sport, gaat zich richten op de Franse profcompetities. "Didier is een grote persoonlijkheid met een dito netwerk in de voetballerij en veel ervaring als profspeler op het hoogste niveau", zegt hoofd scouting Jordy Zuidam over de terugkeer van Martel. Van 1998 tot 2000 speelden beide oud-spelers nog met elkaar samen in de Domstad. "Dankzij de komst van Didier kunnen we het Franse voetballandschap beter in kaart brengen."

De Fransman, eerder al werkzaam als scout voor Olympique Marseille, is blij met zijn rentree in Utrecht. "Het voelt heel goed om terug te zijn bij FC Utrecht. Na mijn vertrek ben ik de club altijd blijven volgen. Ik bewaar goede herinneringen aan mijn Utrechtse periode. De club en de fans hebben indruk op me gemaakt. Dat ik nu in Frankrijk mag scouten voor FC Utrecht, zie ik als een grote eer en een mooie uitdaging. Frankrijk barst van het voetbaltalent. Aan mij nu de mooie taak dat goed in kaart te brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen