Ajax, Standard en Twente winnen in BeNe League

5 december 2014, 21:39
Ajax, Standard en Twente winnen in BeNe League

De top-drie van de BeNe League heeft geen fout gemaakt. Koploper Ajax en achtervolgers FC Twente en Standard Liège pakten vrijdag alle drie de volle drie punten. Ajax zegevierde met 0-3 bij Lierse SK, FC Twente won thuis met dezelfde cijfers van Anderlecht en Standard vloerde Club Brugge op eigen veld met 2-1.

Marlous Pieëte, Claudia van den Heiligenberg (foto) en Desiree van Lunteren maakten de doelpunten voor Ajax tegen Lierse. Betty Anane, Marthe Munsterman en Shanice van de Sanden scoorden voor Twente in de ontmoeting met Anderlecht. Sara Yuceil en Kim Mourmans zetten Standard op een 2-0 voorsprong, alvorens Club Brugge iets terugdeed via Tine De Caigny.

Ajax blijft koploper in de BeNe League, nu met 27 punten. Standard en Twente volgen met respectievelijk 25 en 23 punten op de tweede en derde plek, maar hebben beide nog een duel tegoed.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen