Anderlecht wil Club met versterkingen van de troon stoten

31 december 2015, 10:29

Er zijn momenteel twee ploegen die de dienst uitmaken in de Belgische Jupiler Pro League: Club Brugge en Anderlecht. De Brugse formatie is na de eerste seizoenshelft de lijstaanvoerder met 44 punten, met vier punten voorsprong op de regerend landskampioen. Anderlecht hoopt deze marge in het tweede deel van het seizoen goed te maken.

"Club heeft een bredere kern, maar wij kunnen ook kampioen worden", zegt Anderlecht-trainer Besnik Hasi in Het Laatste Nieuws. De oefenmeester van de titelverdediger vindt dat Club Brugge het afgelopen jaar goede zaken gedaan heeft. "Ze zijn rijper. En hun kern is breder. Ik vind dat ze heel goed gekocht hebben vorige zomer. Club is een zeer stabiele ploeg geworden", vindt Hasi.

De keuzeheer van Anderlecht sluit niet uit dat er een aantal winterse versterkingen zal neerstrijken in Brussel. Sterker nog, hij hoopt meerdere aanwinsten te kunnen verwelkomen. "Niet zozeer uit angst voor de sterkte van Brugge, want zelfs met onze huidige kern kunnen we kampioen worden, maar omdat we gewoon te krap zitten om op drie fronten mee te strijden. Straks spelen we 9 wedstrijden in 28 dagen, hé", benadrukt Hasi.

Overigens staat KV Kortrijk, de nummer drie, al respectievelijk tien en zes punten achter op Club Brugge en Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen