Geen euforie bij Feyenoord: "Steeds meer volwassenheid"

12 december 2014, 16:09

Feyenoord zorgde donderdag voor een knappe prestatie in de Europa League door Standard Luik met 0-3 te verslaan. Het optreden in Europa toont aan dat de Rotterdamse ploeg op de goede weg is en dat het, ondanks de dramatisch verlopen start van het seizoen, wel eens een heel mooi jaar kan worden. Trainer Fred Rutten blijft reëel en hoopt vooral dat zijn ploeg er zondag, als AZ op bezoek komt, weer staat.

Competitieduels na een Europese wedstrijd zijn nooit makkelijk, weet Rutten. "Ik blijf elke keer benieuwd hoe wij dat oppikken. In dat opzicht proef ik steeds meer volwassenheid bij mijn spelers. Even genieten is prima, als vervolgens maar snel de volgende wedstrijd weer gaat leven", zegt hij op de site van de Rotterdammers.

Met AZ treft Feyenoord zondag een pittige tegenstander. De ploeg uit Alkmaar won zijn laatste vier duels in de Eredivisie en is opgeklommen naar de vierde plaats op de ranglijst. AZ heeft evenveel punten als Feyenoord, maar speelde één duel meer. Rutten: "Ze zijn bezig aan een goede serie, met een speelwijze die de afgelopen periode veel resultaat heeft opgeleverd. Daarom is AZ absoluut een ploeg om rekening mee te houden."

Feyenoord is al sinds 21 september ongeslagen in de Eredivisie en won zeven van zijn laatste acht competitiewedstrijden. In die acht duels scoorde het twintig keer en kreeg het slechts drie goals tegen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen