Dordrecht-captain is duidelijk: "Ik wil in de Eredivisie blijven"

19 april 2015, 12:03
Dordrecht-captain is duidelijk:

FC Dordrecht maakt zich op voor een terugkeer naar de Jupiler League, maar Jeffry Fortes hoopt dat hij volgend seizoen nog in de Eredivisie zal spelen. De Dordtenaren lichtten onlangs de optie in het contract van de aanvoerder, maar de speler wil graag op het hoogste niveau van Nederland blijven acteren. "Ik ben duidelijk geweest en wil in de Eredivisie blijven."

"Ik heb een jaar mogen proeven aan het niveau. Of ik nu mijn laatste wedstrijden voor FC Dordrecht speel? Dat wil ik niet zeggen. Mijn optie is gelicht, dus in principe ben ik nog van de club", zei Fortes na het verlies bij Vitesse (3-0) tegen RTV Rijnmond. Hij wil nog niet denken aan de Jupiler League. "Zo ver denk ik niet. We moeten nog drie wedstrijden knallen en zien wel wat er gebeurt."

Fortes vindt, ondanks de roemloze positie van Dordrecht op de ranglijst, dat het spel wel verbeterd is. "Ondanks alles moet ik zeggen dat we vanaf het begin van het seizoen wel mooi en goed voetbal hebben laten zien. Wat dat betreft hebben we Dordrecht toch wel op de kaart gezet", stelt de Kaapverdiaan.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen