Mourinho: "Saai? Tien jaar zonder titel, dat is pas saai"

26 april 2015, 21:37

Chelsea-manager José Mourinho heeft, niet voor de eerste keer, een plaagstootje uitgedeeld aan Arsenal. De Londense derby tussen de twee clubs leverde zondag geen doelpunten op en vooral Chelsea toonde wel heel weinig aanvallende intenties. Het leidde ertoe dat de Arsenal-fans in het Emirates Stadium 'Boring, Boring Chelsea' zongen.

"Saai? Tien jaar zonder kampioenschap, dat is volgens mij pas saai", sneerde Mourinho na afloop, doelend op het feit dat Arsenal al sinds 2004 op een landstitel wacht in Engeland. Chelsea kan zich volgende week tegen Crystal Palace tot kampioen kronen, mits er komende woensdag wordt gewonnen bij laagvlieger Leicester City.

Chelsea had voor rust wellicht recht op twee penalty's, maar Mourinho wilde het er niet over hebben. "Geen reactie, ik wil die momenten liever vergeten en mij focussen op de volledige wedstrijd", ging hij verder bij Sky Sports. "Het was een moeilijke partij, het tempo lag hoog en ik denk dat scheidsrechter Oliver en zijn assistenten een goede prestatie hebben geleverd, zonder in te gaan op de mogelijke strafschoppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen