Advocaat tevreden: "Want het gaat om winnen"

9 mei 2015, 17:13

Sunderland-manager Dick Advocaat gaf na afloop eerlijk toe dat de overwinning van zijn ploeg in de uitwedstrijd tegen Everton misschien niet verdiend was, maar dat kon hem even weinig schelen. Door de 0-2 zege op Goodison Park steeg Sunderland van de 'rode' achttiende naar de 'veilige' veertiende plaats in de Engelse Premier League.

"Het is goed dat we gewonnen hebben. Het was niet onze beste wedstrijd, maar we waren wel effectief. Deze overwinning kan heel belangrijk zijn", reageerde Advocaat tegenover de BBC. "Everton was de betere ploeg, maar het gaat om winnen en dat je honderd procent geeft en de fans laat zien wat zij willen. Dat hebben we gedaan. Ze hebben alles gegeven, ze willen zich allemaal handhaven en de fans waren geweldig. Zij geven de spelers iets extra's."

Everton-coach Roberto Martinez was vanzelfsprekend minder gelukkig met het resultaat. "We wisten dat het moeilijk zou worden, maar volgens mij hebben we de wedstrijd volledig gecontroleerd", stelde hij. "Maar als je zo dominant bent, moet je ook scoren. Daar draait het om. Sunderland speelde met veel geloof en loerde op haar kans. De eerste tegengoal werd ongelukkig van richting veranderd, hetzelfde gold voor de tweede tegentreffer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen