Fiorentina zet coach Montella onder druk

5 juni 2015, 08:15

De clubleiding van Fiorentina laat zich niet aan het lijntje houden door coach Vincenzo Montella. In een verklaring op de clubsite laat voorzitter Andrea Della Valle weten dat hij op zeer korte termijn van Montella wil horen of hij een nieuw contract tekent. "Om de club en de fans te respecteren is het van groot belang dat we zonder vertraging verder kunnen met onze voorbereidingen op het nieuwe seizoen", aldus de preses.

Montella, die vorige week met de clubleiding rond de tafel zat om te praten over contractverlenging, is niet te spreken over het statement van Della Valle. "Ik ben verbaasd over de verklaring, maar ben nog steeds bereid om met veel enthousiasme mijn werk voor deze club voort te zetten", stelt de oud-aanvaller.

Hij legt uit waarom de woorden van de voorzitter hem verbazen. "We zijn al maanden met elkaar in gesprek over de technische plannen voor komend seizoen. En juist omdat ik de club en de fans zo respecteer, lijkt het me van groot belang dat er duidelijkheid komt. Met of zonder mij. Maar dat gezegd hebbende, wil ik nogmaals benadrukken dat ik gewoon bereid ben om op professionele en enthousiaste wijze verder te werken."

Met Montella op de bank bereikte Fiorentina dit seizoen de halve finale van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen