Voormalig FC Utrecht-aanvaller Uiterloo naar Telstar

Ger
28 juni 2015, 22:51
Foto: © ProShots

Telstar heeft een tiende nieuwe speler aangetrokken. Rafael Uiterloo maakt de overstap van FC Lienden. De 24-jarige aanvaller was de afgelopen twee seizoenen in de Topklasse goed voor 26 doelpunten. Hij kwam eerder uit voor FC Utrecht en FC Omniworld, de voorloper van Almere City FC.

Telstar verwelkomde eerder al nieuwelingen Bryan Ottenhof, Thomas van den Houten, Fabian Serrarens, Mohammed Ajnane, Tom Noordhoff, Jordy Tutuarima, Dustin Mijnders, Blake Horton en Liban Abdulahi. De eerstedivisionist heeft de selectie daarmee echter nog niet rond.

"De komende periode hoop ik nog een aantal jongens toe te voegen aan de selectie. Daar werken wij hard aan", aldus trainer Michel Vonk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen